Termeni și condiții

I. ASPECTE LEGALE

1. TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea site-ului www.centroroastery.ro presupune acceptarea prezentelor Termeni și Condiții de către utilizator.

2. COMPANIA

Centro Roastery S.R.L. cu sediul în Alba Iulia, B-dul Revoluției 1989 nr.7, bl.V2BC, et.3, ap.15, jud. Alba, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J1/535/2019, cod fiscal 40657604 punct de lucru Regina Maria 2, 510103 Alba Iulia, Romania.

3. INFORMAȚII GENERALE

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului dvs. Clienții www.centroroastery.ro vor fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate produce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei.

Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul www.centroroastery.ro, vor fi insoțite în momentul livrării de factură fiscală și de bon fiscal.

4. PROPRIETATEA – DREPTURI DE AUTOR

Utilizarea site-ului www.centroroastery.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și SC Centro Roastery S.R.L.  de aceea este obligatorie citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul www.centroroastery.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de SC Centro Roastery S.R.L., implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Întregul conținut al site-ului www.centroroastery.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC Centro Roastery SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.centroroastery.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Vă aducem la cunoștință că Centro Roastery este marcă înregistrată, în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a SC Centro Roastery SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către SC Centro Roastery SRL.

5. CLIENȚII – CONFIDENȚIALITATE

www.centroroastery.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor cliențilo, în acest sens vă solicităm să consultați secțiunea de protecție a datelor cu caracter personal.

6. INFORMAȚII PRODUSE ȘI PREȚURI

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.centroroastery.ro sunt în lei. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii SC Centro Roastery SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul nostru vă obligați irevocabil să achitați contravaloarea produselor comandate.

7. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

8. PLĂȚI ȘI LIMITĂRI

SC Centro Roastery SRL va face în cadrul site-ului, o descriere cât mai detaliată asupra produselor comercializate, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.centroroastery.ro este total lipsită de erori.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului tipărită în format material cu ocazia livrării produselor comandate sau în format electronic la adresa de email completată în formular.

Plata produselor se va putea face online sau sau numerar la societatea de curierat care asigură livrarea.

9. PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMAȚIILOR

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, …. , fie prin email la adresa (adresă mai dedicată). Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei prin aceste acțiuni.

10. MODIFICARI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

SC Centro Roastery SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.centroroastery.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorul site-ului www.centroroastery.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către SC Centro Roastery SRL., va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

11. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Acceptarea Termenilor și Conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

12. FORȚA MAJORĂ

Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

13. LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Comerciant și Client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul Contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Alba – Iulia.

II.  DESCRIEREA MODULUI ÎN CARE SE FACE COMANDA

Produsul pe care doriți să îl comandați poate fi găsit fie prin utilizarea meniului din partea stanga sau prin folosirea campului de cautare. În momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adăugarea în cos a tuturor produselor pe care doriți să le comandați, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

  • Metoda de livrare
  • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
  • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar.

Dacă sunteți client nou aveți două opțiuni: fie vă creați un cont, fie finalizați comanda ca vizitator.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

1. CONFIRMAREA COMENZII

După ce ai plasat comanda, îți va apărea o nouă pagină în care vei găsi numărul de înregistrare a comenzii, iar în scurt timp vei primi și un email de confirmare, în care vei găsi informații adiționale despre comanda ta.

2. ANULAREA COMENZII

Comanda poate fi anulată atâta timp cât nu a plecat de la noi din depozit. În acest sens avem rugămintea de a transmite un email la adresa office@centroroastery.ro

3. INSTRUMENTE DE PLATA

  • Plata online cu cardul

Plata se realizează în condiții de siguranţă deplină, fără a se percepe niciun fel de comision.

Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie să furnizaţi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcţie de tipul de card, acestea pot lipsi).

Plata online cu cardul – Sistem 3D Secure

Alegerea metodei de plată 3D Secure Card Payment presupune plata utilizând un card emis de MasterCard / Visa, înrolat în sistemul 3D Secure. Vă rugăm să vă asigurați că aveți cardul înrolat în sistemul 3D Secure.

În cazul în care cardul dumneavoastră nu este înrolat în sistemul 3D Secure, dar banca emitentă este înrolată în sistemul 3D Secure, puteți efectua tranzacția dar vă sugerăm ca ulterior să vă contactați banca pentru a vă înrola cardul în sistemul 3D Secure. Dacă banca emitentă a cardului dumneavoastră nu este înrolată în sistemul 3D Secure, singurele carduri acceptate sunt cele care au codul CVV2/CVC2 valid (Visa sau MasterCard).

Când finalizați comanda veți fi redirecționat automat către pagina securizata de plată 3D Secure / Romcard.

  • Plata cash la curierul care se ocupă cu livrarea produselor

4. TERMEN DE LIVRARE

Livrăm zilnic în țară prin curierat rapid în termen de 3 zile lucrătoare.

Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației în vigoare.

5. POLITICA DE RETUR

Va informăm ca aveți dreptul de a returna produsele achiziționate de la  S.C. Centro Roastery S.R.L. prin intermediul site-ului www.centroroastery.ro, fără a preciza motivele returnării. Spre exemplu, returnarea poate interveni în cazul în care considerați că produsele nu sunt conforme cu specificațiile de pe pagina de internet, produsele prezintă deteriorări sau produsele au fost livrate greșit (fără a respecta comanda efectuată). Există situații în care returul nu este posibil (a se vedea  paragraful “Produse care nu pot fi returnate” de mai jos).

Perioada de returnare

Cu excepția cazurilor descrise la paragraful “Produse care nu pot fi returnate” de mai jos, potrivit OUG nr 34/2014, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, cu etichetele intacte și recomandăm să fie în ambalajul original.

În cazul în care există un motiv întemeiat pentru care se dorește schimbarea sau înlocuirea produselor atunci returul se poate realiza în termen de 30 zile lucrătoare.

În cazul în care doriți să returnați produse, este necesar ca în perioada menționată mai sus, să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră, utilizând formularul de retur de pe site, pe care să îl transmiteți prin e-mail la adresa office@centroroastery.ro

Vă rugăm sa expediați produsele la adresa: str. Regina Maria 2, 510103 Alba Iulia, Romania, obligatoriu însoțite de bonul fiscal și factura ce v-au fost înmânate în momentul livrării comenzii, în termenele menționate anterior. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 de zile.

Consecințele returnării

Dacă alegeți să returnați produsele, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a returna produsele.

În cazul în care ne expediați produsele, va informăm că va trebui să suportați costul returnării produselor.

Va rugam sa nu expediati colete cu plata in sistem ramburs deoarece nu vot putea fi acceptate.

În cazul returnării sunteți responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultată din manipularea acestora.

Vă informăm că ne rezervăm posibilitatea de a amîna rambursarea până la momentul la care primim produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada ca ați trimis către noi produsele ce fac obiectul returnării.

În măsura în care ne-ați indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont  fără a vă percepe comisioane pentru această rambursare. În ipoteza în care nu este posibilă folosirea contului bancar vă vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

Produse care nu pot fi returnate

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, cu toate accesoriile și cu etichetele intacte. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita costurile pentru readucerea în starea inițiala (dacă este posibil) sau la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

În cazul în care instrucţiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate în totalitate, sau produsul a fost desfăcut sau folosit total sau parțial de către client, produsul nu este acceptat la retur.

6. CONFORMITATE

Produsele comercializate pe www.centroroastery.ro, înainte de a fi ambalate, trec printr-un control tehnic al calităţii. Acest fapt elimină posibilitatea de a fi livrate produse cu defecte. Produsele sunt ambalate corespunzător, în cutii speciale. Conformitatea produselor – se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă:

  • corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat pe www.centroroastery.ro ca model;
  • corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului și acceptat de acesta la încheierea contractului la distanță;
  • corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de același tip;

fiind de același tip, prezintă parametri de calitate și performanțe normale, la care consumatorul se poate aștepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului și declarațiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.

Nu se consideră a fi lipsă de conformitate dacă în momentul încheierii contractului de vânzare-cumpărare consumatorul a cunoscut sau putea, în mod rezonabil, să cunoască această lipsă de conformitate.

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea cookies. Mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close